Het uitzicht vanuit de kantine op de tennisbaan.
Het uitzicht vanuit de kantine op de tennisbaan. Foto: VC Huizen

Tennis Vereniging Huizen pop-up locatie Vrijwilligerscentrale Huizen

Mensen

HUIZEN - Vrijwilligerscentrale Huizen is dit jaar op diverse locaties aanwezig met een ‘mobiel kantoor’. Op 22, 23 en24 september nemen de medewerkers tussen 10.00 en 16.00 uur plaats bij TV Huizen aan de Bovenmaatweg 94.

Tijdens dit Pop-up moment organiseren ze workshops en andere bijeenkomsten. Inwoners van Huizen en omstreken kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk.

Informatie
Ook kunnen bezoekers meteen een kijkje nemen bij de nieuw aangelegde tennisvelden en informatie krijgen over (vrijwilligerswerk bij) de tennisvereniging. In verband met de corona maatregelen wordt er op afspraak gewerkt.

Wie een maatschappelijke organisatie vertegenwoordigd en een vraag heeft kan er terecht, maar ook als je als vrijwilliger meer wilt weten of als je een initiatief wilt opzetten. Daarnaast is er informatie over wat de Vrijwillige Thuishulp aanbiedt.

Voor een afspraak kan gebeld worden met 035-526 7533 of naar info@vchuizen.nl worden gemaild. Meer informatie staat op www.vchuizen.nl.

Uit de krant