De snoezelkar in De Bolder in actie.
De snoezelkar in De Bolder in actie. Foto: Zorgcentrum De Bolder

Financiële steun voor goede doelen

wo 24 nov 2021, 11:22 Mensen 0 keer gelezen

HUIZEN - De Lakeland Foundation biedt goede doelen in Gooi en omstreken de kans in aanmerking te komen voor financiële ondersteuning.

Bijzondere projecten op sociaal-cultureel terrein, die zich rechtstreeks op een maatschappelijk nuttig doel richten, kunnen vóór 15 december worden aangemeld via de website van de Lakeland Foundation. In januari beslist het bestuur over toekenning.

Particulier fonds
De Lakeland Foundation is een particulier fonds, dat al meer dan dertig jaar door middel van financiële bijdragen kleinschalige projecten met een maatschappelijk nut in de regio Gooi en omstreken helpt realiseren.

Organisaties die ondersteuning aanvragen hebben een non-profit doelstelling en trachten bij voorkeur de uitvoering van het project mede met zelfwerkzaamheid tot stand te brengen.

Snoezelkar 
Het afgelopen jaar ondersteunde de Lakeland Foundation onder andere Vivium De Bolder met de aanschaf van een snoezelkar.

Het fonds wordt ondersteund door bestuursleden met een breed, regionaal en sociaal netwerk. Alle voorwaarden en mogelijkheden voor ondersteuning staan beschreven op de website van de stichting www.lakelandfoundation.nl.

Uit de krant