Het Elan College is deze keer de locatie voor de pop-up.
Het Elan College is deze keer de locatie voor de pop-up. Foto: Bob Awick

Elan College aan de beurt als pop-up locatie vrijwilligerscentrale

Mensen

HUIZEN - Het Elan College aan de IJsselmeerstraat dient op 30 november, 1 en 2 december als pop-up locatie voor Vrijwilligerscentrale Huizen. “Daar vertellen wij je wat wij als vrijwilligerscentrale allemaal doen en beantwoorden we jouw vragen over vrijwilligerswerk”, meldt de vrijwilligerscentrale.

Gedurende de drie dagen kunnen geïnteresseerden meedoen aan verschillende activiteiten. Zo is er een individuele workshop ‘Huizen voor Elkaar’, waarin deelnemers leren het perfecte vrijwilligerswerk te vinden, en een test om uit te zoeken welke baan of opleiding het best bij ze past.

Ook kunnen geïnteresseerden kennismaken met vrijwillige thuishulp, een maatje zoeken of worden en advies krijgen over van alles. 

Masterclass ‘Connecten’
De vrijwilligerscentrale organiseert daarnaast op de avond van woensdag 1 december de masterclass ‘Connecten van hart tot hart’, geschikt voor organisaties, verenigingen, vrijwilligersinitiatieven en ondernemers.

De centrale legt uit: “De jeugd is de toekomst. Maar hoe bereik je de jongeren van nu en hoe maak je ze enthousiast voor jouw organisatie of project? Dat zijn vragen die we regelmatig te horen krijgen.

Aanmelden
Daarom organiseren wij speciaal tijdens deze pop-up dagen op het Elan College deze masterclass met Mohammed Jaouna, een expert op dat gebied.” Aanmelden voor de avond kan via huizenvoorelkaar.nl/cursusaanbod/3331

De pop-up locatie is op de drie dagen van 15.00 tot 18.00 uur geopend. Op woensdag 1 december zijn de vrijwilligers ook van 18.00 tot 21.00 uur aanwezig. In verband met corona werkt de vrijwilligerscentrale op afspraak. Bel 035-526 7553 of 06-3969 9058 of mail naar info@vchuizen.nl.

Uit de krant