Wie volgt MTB Team Huizen op als 'Huizer van het Jaar'.
Wie volgt MTB Team Huizen op als 'Huizer van het Jaar'. Foto: Bob Awick

Wie wordt in 2016 de Huizer van het Jaar?

Mensen

HUIZEN - Vele mensen zorgen in Huizen voor mooie, goede, ontroerende, aansprekende, belangwekkende en spraakmakende activiteiten en daardoor voor nieuws in onze krant. Het HuizerNieuws heeft daarom vorig jaar MTB Team Huizen uitgeroepen tot Huizer van het Jaar. Wie wordt dit jaar de opvolger van MTB Team Huizen?

Onze redactie heeft alle kranten van het afgelopen jaar nog eens goed nagelezen en een lijst van genomineerden opgesteld. Daarbij golden enkele criteria, waarvan de belangrijkste zijn dat de persoon of organisatie in het HuizerNieuws aan bod kwam, iets uitzonderlijks heeft gedaan en daarmee anderen inspireert en bijdraagt aan een positieve uitstraling van Huizen.

Jury
Dat leverde een lange lijst op en deze lijst hebben we door middel van het geven van punten voor alle criteria uitgedund tot we de toppers van dit jaar overhielden; deze lijst hebben we voorgelegd aan een jury.

Om een breedgedragen keuze te kunnen maken, stelden we een gemêleerde jury samen, bestaande uit Anneke van der Veer van Versa Welzijn, Robert van Munster, voorzitter van Rotaryclub Huizen, Maurice van Munster - geen familie - van MTB Team Huizen dat vorig jaar heeft gewonnen, Kent Hanson van onze mediapartner Radio 6FM en onze eindredacteur Carin van den Berg.

Award
Gezamenlijk bepaalden zij wie deze prijs moet verdienen en welke criteria daarvoor het zwaarst zouden moeten wegen. Deze persoon of organisatie krijgt de bijbehorende award, want wat is een prijs zonder een fysiek aandenken? In onze krant van 28 december maken wij de winnaar bekend!

Uit de krant