De mensen die nu druk bezig zijn met de organisatie van het Maatschappelijk Diner.
De mensen die nu druk bezig zijn met de organisatie van het Maatschappelijk Diner. (Foto: Vrijwilligerscentrale Huizen)

Nog plek op Maatschappelijk Diner

  Mensen

HUIZEN - Ruim negentig deelnemers hebben zich aangemeld voor het Maatschappelijk Diner dat op maandag 30 januari in Hampshire Hotel Newport gehouden wordt. Daarmee is de maatschappelijke invulling zo goed als rond. Voor bedrijven zijn nog tien plekken beschikbaar.

Het MatchDiner biedt bedrijven, ondernemers, scholen, (sport)verenigingen, serviceclubs, maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties en gemeente een platform om elkaar te ontmoeten, te netwerken en afspraken te maken over samenwerking.

Tafelvoorzitters
Dat gebeurt met behulp van enthousiaste tafelvoorzitters, waaronder de leden van het Huizer College van B&W, en met Maartje van Weegen als presentator. Het Diner wordt voor de negende maal georganiseerd.

Bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kunnen elkaar helpen om samen iets goeds te doen voor de lokale omgeving. Geld is hierbij niet het uitgangspunt. Veel vaker gaat het om kennis, materiaal, faciliteiten en toegang tot elkaars netwerken.

Activiteit
Soms gaat het ook gewoon over 'handen uit de mouwen'. Bijvoorbeeld door met een groepje personeelsleden een activiteit voor gehandicapten te organiseren.  In ruil staat daar dan een leuke teambuildingservaring tegenover. Werknemers zeggen hierover: "Het geeft je een trots gevoel over het bedrijf waar je werkt."

Bedrijven en  Maatschappelijke Organisaties kunnen zich nog aanmelden voor het Diner. Dat kan door een e-mail te sturen aan betrokkenondernemen@vchuizen.nl  Men ontvangt dan nadere informatie. Een overzicht van de deelnemers is te vinden op www.vconline.nl\betrokken-ondernemen.


reageer als eerste
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten