Ludy en Jan Moons vieren gouden bruiloft | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wethouder Marlous Verbeek samen met het gouden bruidspaar voor de feestelijke boog die de kinderen er vanochtend versierd hebben.
Wethouder Marlous Verbeek samen met het gouden bruidspaar voor de feestelijke boog die de kinderen er vanochtend versierd hebben. (Foto: Bastiaan Miché)

Ludy en Jan Moons vieren gouden bruiloft

  Mensen

HUIZEN - Ludy en Jan Moons vierden vandaag dat zij 50 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. Ze werden onder ander door wethouder Marlous Verbeek in het zonnetje gezet namens de gemeente vanmorgen.

Daarvoor hadden twee van de drie dochters het echtpaar al verrast met ontbijt op bed met een aantal kleinkinderen en de boel versierd, met onder andere een mooie boog met gouden ballonnen.

Groot feest
"Zondagmiddag geven we nog een groot feest", vertelt Ludy. "Jan en ik komen allebei uit een grote familie en zelf hebben we drie dochters met aanhang en negen kleinkinderen."

Ludy komt uit Bussum en Jan uit Hilversum, maar het paar woont inmiddels al 42 jaar in Huizen. "We waren een van de eerste inwoners van Huizermaat West.

Geweldige dag
Het huwelijk vond 50 jaar geleden plaats in Bussum. "Het was een lange dag. Eerst trouwden we in het gemeentehuis, daarna in de kerk en 's avonds was er natuurlijk nog feest. Het was een geweldige dag."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>