Nieuwsblad voor Huizen - SamenLoop voor Hoop ook in Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Organisatoren Ellen Leenes, Eric van As, Evert Roest, Hans Borremans en Nicole Bouts in gesprek met burgemeester Hertog. Ton Tanghe en Rob Smits ontbreken.
Organisatoren Ellen Leenes, Eric van As, Evert Roest, Hans Borremans en Nicole Bouts in gesprek met burgemeester Hertog. Ton Tanghe en Rob Smits ontbreken. (Foto: Bob Awick)

SamenLoop voor Hoop ook in Huizen

  Mensen

HUIZEN Dit jaar wordt er voor het eerst een SamenLoop voor Hoop gehouden in Huizen. Het geld komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Een aantal mensen heeft de koppen bij elkaar gestoken en besloten om ook in Huizen een SamenLoop voor Hoop te organiseren. Dit is een 24 uurswandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Kick-off
De loop start vrijdag 29 juni om 15.00 uur en eindigt de dag erop om 15.00 uur. De loop vindt plaats op het terrein van s.v. Huizen en woensdag 7 februari is er een kick-off om 20.00 uur waar mensen meer informatie kunnen krijgen over het evenement.

"Tijdens het evenement zullen er ook allerlei dingen op het terrein plaatsvinden. We zijn nu druk bezig om het programma rond te krijgen. Mensen die kinderen kunnen vermaken of muziek spelen, kunnen zich melden. Ook mensen die willen helpen zijn welkom", vertelt Nicole Bouts.

Zij werd door de organisatie gevraagd om de PR op zich te nemen. Daar had ze al ervaring mee met onder andere 'Huizen voor Sint-Maarten'.

Bijzonder
"Het wordt een bijzonder evenement. Iedereen in zijn omgeving kent wel iemand met kanker. Het is een onderwerp dat altijd moeilijk te bespreken is en waar toch iedereen mee te maken heeft."

"De organisatie van de SamenLoop voor Hoop is in handen van vrijwilligers uit Huizen, Laren en Blaricum. Veel van hen kregen ook van dichtbij te maken met kanker: patiënten, ex-patiënten en in hun familie of vriendenkring."

"Zij putten kracht uit hun bijdrage aan de strijd tegen kanker en uit de solidariteit die zij voelen tijdens de SamenLoop voor Hoop. Alle mensen in de organisatie hebben zelf die ervaring dus ook en willen vanuit dat gevoel iets doen."

Lees verder in de digitale editie


Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten
 

Nieuwsblad voor Huizen nieuwsbrief

Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>