Riet en Jan van den Bergh maken het altijd gezellig, dus ook op de dag dat ze 60 jaar zijn getrouwd.
Riet en Jan van den Bergh maken het altijd gezellig, dus ook op de dag dat ze 60 jaar zijn getrouwd. Foto: Bob Awick

Riet en Jan van den Bergh 60 jaar getrouwd

Mensen

HUIZEN Riet Musters en Jan van den Bergh zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Het paar komt oorspronkelijk uit Blaricum, maar woont sinds 1,5 jaar in De Marke in Huizen.

Burgemeester Fons Hertog bracht het paar een bezoek om het paar namens de gemeente te feliciteren. "Het was heel gezellig. Wij hebben een fruitmand van hem gekregen", vertelt Riet.

Taart en lunch
"Van het huis hebben we ook nog een mooi bloemstuk gekregen en een van onze dochters had mooie corsages geregeld. Ook was er taart en een andere dochter had de lunch verzorgd."

Het paar kan de trouwdag nog goed herinneren. "Het was stralend weer toen we trouwde en 's middags lag er sneeuw. Dat kan je verwachten, want het is nu eenmaal winter."

Gezellig
Ze hebben het volgens Riet vol kunnen houden door 'gewoon door te blijven ademen'. "We hebben het altijd druk gehad met het bedrijf en de 4 kinderen en we maken het altijd gezellig."

Op 12 februari geeft het paar nog een groot feest voor familie en goede vrienden in Het Vitus in Blaricum. "Dat is de dag waarop we zijn getrouwd voor de kerk."

Uit de krant