André Vink en Willem Geesink willen aanvulling op Kustvisie maken | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
André Vink (links) en Willem Geesink voor de haven die in hun ogen ook in een visie opgenomen moet worden om Huizen echt de Haven van 't Gooi te laten zijn.
André Vink (links) en Willem Geesink voor de haven die in hun ogen ook in een visie opgenomen moet worden om Huizen echt de Haven van 't Gooi te laten zijn. (Foto: Bob Awick)

André Vink en Willem Geesink willen aanvulling op Kustvisie maken

  Mensen

HUIZEN - De Kustvisie is een mooie aanzet, maar er staat niets in over de havens en waterrecreatie. Dat willen André Vink en Willem Geesink aanvullen.

De gemeente presenteerde eind november eindelijk haar vernieuwde Kustvisie en vier onderdelen die zij wil gaan uitwerken bij de surfclub en Zomerkade: een verdiepte zwemplek bij een zwematol met een strandpaviljoen, een goede fietsverbinding die deel uitmaakt van de Zuiderzeeroute en een kleine trekkerscamping.

Watersport
Alles om echt handen en voeten te geven aan de titel 'Huizen, Haven van 't Gooi'. Maar over de havens en watersport wordt met geen woord gerept. André Vink en Willem Geesink maken zich daar druk over.

Beiden zijn fervente watersporters en al langer bezig met de toekomst van de havens. André Vink is directeur geweest bij de HISWA, de brancheorganisatie van de watersportindustrie en dus thuis in de sector.

Leegloop havens
"De waterrecreatie is sterk in beweging en we constateren een leegloop van de haven en een terugloop in het aantal passanten. Dat is niet goed voor de beleving rondom de havens en de daar gevestigde bedrijven", zegt hij.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>