Eerste optreden Music for the Blind&More groot succes

Mensen

HUIZEN - Het eerste openbare optreden van de band 'Music for the Blind&More' heeft gisterenavond plaatsgevonden tijdens een clubavond van Rotary Gooimeer in restaurant 'Aan de Kade' in Huizen en was een groot succes.

De zangers en muzikanten van de band zijn alle drie blind. In een eerdere kennismaking zeiden zij: "Wij kunnen niet zien, maar we kunnen wel zingen."

Cd 'Wonderlamp'
In de zomer van 2017 kwam Rotary Gooimeer in contact met Erwin, artiestennaam is Johnson Greatman. Hij is een van de drie leden van de band 'Music for the Blind&More'. Erwin wilde met zijn twee vrienden Rivolino en Rein een CD maken.

Zelf hadden zij al een flink bedrag bij elkaar gespaard, maar dat was nog niet voldoende. Rotary Gooimeer besloot hen te helpen. Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening, Helen Knoop Makelaardij en Prima Donnakaas reageerden direct enthousiast en gul op een verzoek tot sponsoring

Daarmee kon de CD 'Wonderlamp' in het najaar van 2017 worden opgenomen in de Pro Music Studio in Eemnes. Reclamebureau OnyVa sponsorde de CD hoesjes.

Enthousiasme
Het enthousiasme van de bandleden spatte er woensdag tijdens de Rotaryavond van af. Moeiteloos toverden zij bij de toehoorders een continue glimlach op het gezicht. Er werd meegeklapt met vrolijke liedjes. Maar er was ook kippenvel bij de melancholische muziek en de prachtig gezongen gospelsongs.

Na afloop kon de CD Wonderlamp voor slechts 10 euro worden gekocht. De band is beschikbaar voor optredens in en om Huizen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met erwinclotida@gmail.com.

Uit de krant