Foto: Pixabay

Groei & Bloei Open Tuinenweekend

  Natuur en Milieu

HUIZEN - Liefhebbers van tuinen kunnen zaterdag 8 juni en het weekeinde van 15 en 16 juni weer een aantal tuinen bekijken in de regio. Het Open Tuinweekeind is de afsluiting van de Groei & Bloei Nationale Tuinweek.

In het weekend van 15 en 16 juni kunnen bezoekers een kijkje nemen bij meer dan 1.000 tuinen in het land tijdens het Groei & Bloei Open Tuinenweekend. Hiervan liggen er zes in Huizen.

Tuinliefhebbers
Een prachtige gelegenheid om enthousiaste tuineigenaren en andere tuinliefhebbers te ontmoeten en van elkaars tips en trucs te leren. De meeste tuinen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Niet alleen kunnen bezoekers veel ontwerp- en beplantingsideeën opdoen voor hun eigen tuin, maar ook zien hoe tuiniers het thema van dit jaar, 'De Levende Tuin', in praktijk brengen.

Beestjes
Op 8 juni zijn er twee 'Levende Tuinen' in Bussum en Naarden te bezichtigen, waarin de natuur zijn gang kan gaan en er aandacht is voor beestjes. De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor adressen, openingstijden, een overzichtskaartje en de tuinbeschrijvingen op www.gooi-noord.groei.nl. Tijdens het Open Tuinenweekend is ook een lijst op te halen bij mevrouw Bogaert aan de Gooilandweg 229.

Meer berichten