Foto: Bob Awick

GAD scheidingsstations 4 mei open en 5 mei gesloten

  Natuur en Milieu

REGIO - De scheidingsstations van de GAD zijn 5 mei gesloten. Het is dan een vrije dag en er wordt dan ook geen huishoudelijk afval opgehaald. Dat gebeurt dan op 6 mei weer.

"Omdat de dinsdag moet worden ingehaald, kan het gebeuren dat de afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan mensen gewend zijn. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur", laat de GAD weten.

De GAD verzoekt inwoners hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de afvalcontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers. "We vragen daarnaast of de inwoners ervoor willen zorgen dat de afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag om 07.30 uur aan de weg staat."

Scheidingsstations
De scheidingsstations zijn maandag 4 mei wel open op de volgende tijden geopend:
Bussum 12.00 - 19.30 uur
Huizen 12.00 - 19.30 uur
Weesp 12.00 - 19.30
Hilversum 08.30 - 19.30 uur

"Momenteel komen er erg veel inwoners naar de scheidingsstations. "We hebben een aantal maatregelen moeten nemen in verband met het coronavirus. De toegang is onder andere beperkt, waardoor er lange files ontstaan."

Maximaal twee
"Er mogen maximaal twee personen in een auto en geen kinderen onder de 18. We vragen afstand te houden voor veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers."

Hemelvaartsdag 21 mei en Tweede Pinksterdag 1 juni is de GAD ook gesloten en wordt er ook geen huishoudelijk afval opgehaald.

Meer berichten