V.l.n.r.: Rolf van Essen (Goois Autoteam en voormalig bestuurslid Zuidvogels) Jessica de Vink en Jessica Kalwij (Directie Blooming Kids en leden Businessclub Zuidvogels) en Kasper Stikkelorum (Verkoopleider Nefkens B.V en lid businessclub Zuidvogels).
V.l.n.r.: Rolf van Essen (Goois Autoteam en voormalig bestuurslid Zuidvogels) Jessica de Vink en Jessica Kalwij (Directie Blooming Kids en leden Businessclub Zuidvogels) en Kasper Stikkelorum (Verkoopleider Nefkens B.V en lid businessclub Zuidvogels). Foto: Blooming Kids

Blooming Kids eerste BSO met 100 procent elektrische bussen

Natuur en Milieu

HUIZEN - Blooming Kids heeft afgelopen week drie nieuwe 100procent  elektrische bussen in de gebruik genomen voor het vervoer van de kinderen.

Ze is hiermee het eerste kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) in Huizen dat inzet op duurzaam en emissieloos vervoer voor kinderen. 

Duurzame toekomst
“Belangrijke pijlers voor onze kleinschalige organisatie zijn natuur, sport en huiselijkheid”, legt de BSO uit.

“Zo is ook de behoefte ontstaan om elektrisch te gaan rijden, waarmee Blooming Kids kan bijdragen aan een duurzame toekomst voor de kinderen.”

Samenwerking
De bussen zijn afgeleverd door Nefkens BV op het terrein van HSV de Zuidvogels, waar tevens één van de Blooming Kids BSO’s is gevestigd.

“Het was meteen een mooie gelegenheid om de samenwerking tussen de drie partijen, die is ontstaan uit de businessclub van HSV de Zuidvogels, te vieren.”

Uit de krant