Afbeelding

Toenemend gebruik van PopSockets

Advertorial

Steeds meer mensen maken gebruik van PopSockets. Een PopSocket is een gadget die niet alleen onder jongeren heel erg populair is maar ook mensen met artritis hebben zeer veelbaat bij het gebruik hiervan. Met behulp van een PopSocket kunnen zij hun smartphone namelijk makkelijker vasthouden. Het gebruik van een PopSocket kan hierdoor niet gezien worden als een hype maar meer als een praktisch gebruiksvoorwerp. Een goede reden voorons om in het groeiend aanbod van PopSockets te duiken.

Wat zijn PopSockets?
Een PopSocket is een ronde schijf die aan de achterkant van een mobiele telefoon bevestigd kan worden. Het is een universeel uitschuifbare telefoongrip waarmee je je phone stukken makkelijker kunt vasthouden. De button kun je aan de achterkant van je telefoon of je hoesje vastplakken. Je kunt de PopSocket uittrekken -recht of aan één kant- en weer indrukken. Op die manier kun je voor een comfortabelere en strakkere grip je vingers tussen je telefoon en het uiteinde van de PopSocket laten glijden. Hierdoor zorg je er dus voor dat je jouw telefoon minder snel laat vallen, wat in de praktijk een uitstekende oplossing is voor mensen met artritis.

Waar kun je PopSockets voor gebruiken?
Zoals aangegeven heb je met een PopSocket meer grip op je telefoon. Ook als je je vingers wat moeilijker kunt bewegen en daardoor de neiging hebt om je telefoon wat vaker en sneller te laten vallen, is dat met een PopSocket verleden tijd. Je schuift de PopSocket tussen je vingers en je kunt je telefoon gemakkelijk gebruiken. Zeker als je een wat grotere smartphone hebt, kan dit een uitkomst zijn. Een PopSocket is echter ook te gebruiken als standaard. Je kunt je smartphone (of tablet) er gemakkelijk op laten rusten terwijl jij lekker aan het games bent of een film zit te kijken. Metéén PopSocket klap je hem gewoon twee keer uit en leun je je apparaat in de liggende stand. Dit werkt het beste wanneer de PopSocket in het midden van de telefoon is geplaatst anders valt deze alsnog om. Voor grotere apparaten, zoals je tablet, kun je het beste twee PopSockets gebruiken, die aan de boven- en onderkant iets uit het midden zijn geplaatst.

Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor in de auto dan kun je je PopSocket combineren met De PopSockets Car Mounts voor je ventilatieopening. Je hoeft je PopSocketer dan alleen maar in te klikken en je kunt op weg.

De oorspronkelijke doelstelling van het gebruik van een PopSocket
Tot slot kun je de PopSocket ook gebruiken waar deze in eerste instantie voor ontwikkeld is.De oorspronkelijke doelstelling van het gebruik van een PopSocket is immers het uit de knoop houden van je oordopjes. Niet iedereen maakt namelijk gebruik van draadloze oordopjes dus in plaats van iedere keer dat je ze uit je broekzak haalt te moeten ontwarren kun je ze heel eenvoudig om je PopSocket wikkelen. Zo heb je je oordopjes altijd bij de handen is het in de knoop raken van het snoer verleden tijd.

Een PopSocket aanschaffen
Ben je er inmiddels van overtuigd dat PopSockets ook wat voor jou zijn? Dan kun je jouw exemplaar gemakkelijk en snel bestellen bij GSM punt. Daarnaast kun je bij deze speciaalzaak ook terecht voor een screen protector voor nog meer bescherming van je mobiele telefoon. Hiervoor geeft je de term “Screen protector | GSMPunt” in als je de zoekmachine gebruikt om je keuzemogelijkheden hierin te ontdekken.

Uit de krant