Tuincentrum Rebel na brand weer open | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Bob Awick

Tuincentrum Rebel na brand weer open

  Politie

HUIZEN - De medewerker van Tuincentrum Rebel die gistermiddag bij de brand rook had binnengekregen is vanmorgen gewoon weer op het werk verschenen. En het tuincentrum aan de Doctor Lelylaan in Huizen is ondanks alle ellende gewoon weer open.

De brand brak gisteren door een nog onbekende reden uit in het oude 'stookhok' achter de koffiecorner, meldt het bedrijf op de eigen Facebookpagina. "In de eerste instantie leek het nog even op een brandoefening, maar al snel wisten we beter. Als eerste zijn de winkelende mensen verzocht om rustig naar de uitgang te gaan en heeft José op zeer adequate wijze de eerste bluswerkzaamheden verricht. Door haar handelen is erger voorkomen!"

Vervolgens voorkwamen al BHV'ers en de snel aanwezige brandweer en hulpdiensten erger. Ondanks dat de brandhaard op een beperkte plek is gebleven is er wél veel rook vrijgekomen.

Vandaag moet duidelijk worden wat er nodig is om alles weer zo snel mogelijk te herstellen. Er is weer stroom en dus is de winkel open. Er is wat rooklucht, maar verder valt de schade mee. Alleen het achterste deel van de winkel is afgezet. De koffiecorner en toiletten zijn daarom dicht.

"Verder bent u van harte welkom en mocht u meer willen weten maak gerust een praatje", richt Rebel zich tot de klanten. "We zijn ontzettend trots op ons team en gaan we de schouders eronder zetten om deze klus weer te klaren en tevens de opbouw van de Kerstshow op schema te houden."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>