Afbeelding
Foto: Enter Media

Gewelddagige straatroof fietspad tussen Blaricum en Huizen

Politie

BLARICUM/HUIZEN - Een 20-jarige man uit Huizen is vannacht tussen 00.00 en 00.30 uur slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving in Blaricum. De man werd overvallen door meerdere jongens op het fietspad dat loopt vanaf de Bergweg in Blaricum richting de Randweg in Huizen. De politie zoekt getuigen.

De verlichting van de fiets van het slachtoffer scheen op het fietspad. Plots hoorde hij achter zich meerdere personen rennen. Hij werd vastgepakt en kwam ten val. Onder bedreiging van geweld is de man vervolgens beroofd. De verdachten gingen te voet verder.

Meerdere verdachten
Het zou gaan om zeven jongens of mannen, rond de 20 jaar. De meeste jongens hadden een blanke huidskleur. Een persoon had een donkere huidskleur. Ze droegen zwarte, bedekkende kleding, met lange mouwen en broekspijpen en hadden hun gezicht bedekt.

De politie is meteen ter plaatse gegaan en is een onderzoek gestart naar deze gewelddadige straatroof. Wie iets heeft gezien of in de omgeving van het fietspad camerabeelden heeft gemaakt, wordt gevraagd dit de politie te laten weten. Dit kan via 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem en telefoonnummer 0800 7000.

De overval vond plaats op het fietspad dat blauw gemarkeerd is op deze kaart. (Foto: Google Maps)

Uit de krant