Het politiebureau in Huizen is in de zomer op dinsdag en donderdag gesloten.
Het politiebureau in Huizen is in de zomer op dinsdag en donderdag gesloten. (Foto: Bob Awick)

Aangepaste openingstijden politiebureau

  Politie

HUIZEN Het politiebureau aan de Graaf Wichman 1 in Huizen heeft vanaf vandaag tot en met vrijdag 8 september aangepaste openingstijden. Maandag, woensdag en vrijdag is het politiebureau open.

"Tijdens de zomerperiode is het bezoekersaanbod lager dan in de overige periode. Hierdoor heeft de politie besloten om tijdens de zomer de openingstijden aan te passen', meldt de politie op haar site.

Meer op straat
"Dat betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politie rekent op uw begrip."

De openingstijden tijdens de zomerperiode zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Dinsdag en donderdag is het bureau gesloten. 

Aangifte
"Er zijn ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de politie. Voor het doen van aangifte kan een afspraak gemaakt worden via 0900-8844. Dit kan ook via de site politie.nl bij eenvoudige misdrijven.

Vanaf maandag 11 september is het politiebureau in Huizen weer geopend volgens de gebruikelijke tijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


5 reacties
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten