In toekomst betalen voor camperplek? | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het is soms dringen voor de gratis camperplekken op de Wolfskamer.
Het is soms dringen voor de gratis camperplekken op de Wolfskamer. (Foto: Bob Awick)

In toekomst betalen voor camperplek?

  Politiek

HUIZEN - De acht camperplekken op de Wolfskamer worden steeds populairder. De plek krijgt goede reviews op campercontact.com, namelijk een 6.8. Nog mooier, het is gratis.

Dat zou in de toekomst echter wel kunnen gaan veranderen. VVD-raadslid Jelle Bartlema verwacht dat er steeds meer bezoekers zullen komen en vindt het gezien de ontwikkelingen wel een goed idee om voor de plaatsen te laten betalen.

Onderzoek
Hij vroeg het college van burgemeester en wethouders afgelopen donderdag in de raadsvergadering of er onderzoek naar kan worden gedaan. Bartlema had zich verdiept in het onderwerp en gezien dat de NKC, de Nederlandse Kampeerauto Club, er ook een rekenvoorbeeld voor heeft.

Wethouder Marlous Verbeek was het ook al opgevallen dat er steeds meer campers staan. "Zeker met mooi weer." Ze liet weten dat de gemeente hetzelfde idee ook al had, maar wilde wachten tot het nieuwe havenkantoor klaar zou zijn.

Nieuwe college
"Dat is nu geopend en ik denk dat dit een prima suggestie is. Ik vind een onderzoek zeker waardevol en zal die suggestie meegeven aan het nieuwe college", aldus Verbeek.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>