Twintig insprekers raadspodium Kunst en Cultuur | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Vanavond is het gemeentehuis geopend voor het raadspodium over Kunst en Cultuur.
Vanavond is het gemeentehuis geopend voor het raadspodium over Kunst en Cultuur. (Foto: Bob Awick)

Twintig insprekers raadspodium Kunst en Cultuur

  Politiek

HUIZEN - De gemeenteraad houdt vanavond, donderdag 22 november, een raadspodium over Kunst en Cultuur. Maar liefst twintig organisaties hebben zich aangemeld om te komen spreken.

Onder leiding van Joop Daalmeijer mogen zij allemaal een pitch doen van vijf minuten waarin zij aangeven wat zij belangrijk vinden op het gebied van kunst en cultuur in Huizen.

Pitches
De pitches vinden plaats in sessies van elke keer vijf pitches achter elkaar. Tussen die sessies zal Joop Daalmeijer met het publiek samenvatten en kijken of er nog reacties zijn.

Zo kan iedereen die dat wil meepraten. Wie niet in de gelegenheid is om te komen, kan via de website gemeenteraadhuizen.nl meeluisteren.

Kunst- en cultuurnota
Tijdens het raadspodium zitten de raadsleden op de tribune en zijn toehoorders. De raad neemt de input mee als belangrijke informatiebron voor de te maken nieuwe kunst- en cultuurnota.

De deuren van het gemeentehuis gaan om 19.00 uur open. Het raadspodium start om 19.30 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>