VVD Noord-Holland verrast BSV De Zuidvogels met taart | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Marco Wiesehahn, (tweede van rechts) overhandigt de taart aan Frits Hogguer (rechts) en Adri van ’t Hoenderdal (tweede van links), in aanwezigheid van Sjoerd van Klink (links).
Marco Wiesehahn, (tweede van rechts) overhandigt de taart aan Frits Hogguer (rechts) en Adri van ’t Hoenderdal (tweede van links), in aanwezigheid van Sjoerd van Klink (links). (Foto: VVD NH)

VVD Noord-Holland verrast BSV De Zuidvogels met taart

  Politiek

HUIZEN - VVD Noord-Holland heeft afgelopen vrijdag de onderhoudscommissie van BSV De Zuidvogels verrast met taart.

Nietsvermoedend waren Frits Hogguer en Adri van 't Hoenderdal naar de kantine gelokt. Henk Vegt was verhinderd.

Steun en toeverlaat
"Al jaren zijn deze vrijwilligers de gewaardeerde steun en toeverlaat van de vereniging als het gaat om velden, accommodatie en materiaal. Echte 'doeners' die vijf dagen per week van 9.00 tot 13.00 uur op de club zijn."

"Reden voor VVD Huizen om hen voor te dragen voor de jaarlijkse taartenactie van de VVD fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland."

Lovende woorden
Vrijdagochtend 8 februari overhandigde VVD Statenlid Marco Wiesehahn aan een verraste heer Hogguer de taart en sprak lovende woorden over hem en zijn team."

"De passie waarmee Frits, namens zijn team, tijdens het bezoek van onze fractie over de vereniging sprak, maakte het voor ons een makkelijke keuze. Al het onderhoud wordt door de club zelf uitgevoerd wat dan ook resulteert in een van de betere velden in de competitie", vulde Sjoerd van Klink, raadslid van de VVD in Huizen, aan.

Taart
Beide heren van de onderhoudscommissie waren er stil van. Onder het genot van de taart bleek dat de leden van de onderhoudscommissie het bestuur gemakkelijk konden vergeven dat zij onder valse voorwendselen naar de vereniging waren gelokt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>