Na afloop van de fietstocht kreeg de burgemeester lampjes en Huizer speculaasjes.
Na afloop van de fietstocht kreeg de burgemeester lampjes en Huizer speculaasjes. (Foto: Dorpsbelangen Huizen)

Dorpsbelangen rijdt rondje op de fiets met nieuwe burgemeester

  Politiek

HUIZEN Marian Rebel, fractievoorzitter van Dorpsbelangen Huizen, heeft gisterenmiddag als kennismakingsgesprek met burgemeester Niek Meijer met hem een rondje Huizen op de fiets gedaan.

De fietstocht ging van het Oude Raadhuisplein, Oude Kerk, Keucheniusstraat en oude begraafplaats richting vissersbuurt, waar ook door de Vissersstraat werd gereden.

Gooimeerdijk
"Wij zijn langs de skiclub, Nautisch Kwartier en de Oude Haven richting Surfstrandje gegaan. Over de Gooimeerdijk, langs de Volkstuinen naar het 4e Kwadrant, waarna wij weer richting gemeentehuis gereden zijn", vertelt Marian.

"Burgemeester Niek Meijer was blij met de fietstocht, omdat hij daardoor ook een betere coördinatie had gekregen van waar bepaalde gebouwen gesitueerd zijn."

Lampjes
Bij het afscheid had Marian Rebel een kleine attentie voor de burgemeester: een paar lampjes voor op de fiets. "Want wij willen dat onze burgemeester op de fiets ook goed zichtbaar is."

Met 5 december in het zicht mogen de Huizer speculaasjes niet ontbreken. "Die worden nu nog in Zandvoort gegeten, maar op korte termijn komt de burgemeester in Huizen wonen, waar Dorpsbelangen Huizen bijzonder blij mee is."

Meer berichten