Wonen is een belangrijk thema voor de PvdA, dus was er een tent opgezet.
Wonen is een belangrijk thema voor de PvdA, dus was er een tent opgezet. Foto: Albert van der Linde

PvdA Huizen zoekt kiezers op

Politiek

HUIZEN - PvdA Huizen stond zaterdag 20 november voor de tweede keer dit jaar in een winkelcentrum om met bewoners van Huizen in contact te komen. Deze keer werd de Oostermeent bezocht. Met inachtneming van de coronaregels werden politieke thema’s aan de orde gesteld.

Voor de PvdA is het thema wonen een belangrijk onderwerp waar zij zich sterk voor wil maken. In dit kader was een rode tent meegenomen om tot een gesprek te komen.

Op bezoek
Naast de contacten in het winkelcentrum was de PvdA de afgelopen week ook al op bezoek geweest bij het bewonersplatform 1276.

Hier werd gesproken over de waterproblematiek in Stad en Lande, om de mogelijke oplossingen te koppelen aan het groot onderhoud wat de komende jaren in deze wijk uitgevoerd gaat worden.

Spannende tijden
Voor de lokale PvdA-afdeling zijn het spannende tijden, want het concept verkiezingsprogramma wat samen met Groen Links Huizen is gemaakt wordt de komende weken met de leden besproken.

Medio december moet duidelijk worden of deze samenwerking verder gestalte gegeven worden richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

PvdA Huizen is 11 december weer op zoek naar de kiezer en dan in het Oude Dorp.

Uit de krant