Van links naar rechts: Corinne Loenen, Joeri Donker, Sjoerd van Klink, Ria van Kempen, Erwin Ormel, Jeroen Ribberink, Tom Pouw, Roland Boom, Jelle Bartlema, Jessica Prins (niet op de foto: Berendine Baptiste).
Van links naar rechts: Corinne Loenen, Joeri Donker, Sjoerd van Klink, Ria van Kempen, Erwin Ormel, Jeroen Ribberink, Tom Pouw, Roland Boom, Jelle Bartlema, Jessica Prins (niet op de foto: Berendine Baptiste). Foto: VVD Huizen

Kandidatenlijst VVD Huizen vastgesteld

Politiek

HUIZEN - De VVD Huizen heeft haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend gemaakt. “Het is een lijst met bekende, vertrouwde gezichten en met nieuw jong talent”, aldus de partij.

VVD Huizen vat de lijst samen als ‘divers’. “De nieuwe aanwas woont verspreid over onze gemeente en heeft verschillende achtergronden. Ze hebben wel een gemeenschappelijke deler: hart voor ons dorp en haar inwoners.”

Vertrouwen
Het team gaat vol vertrouwen onder aanvoering van lijsttrekker Roland Boom aan de slag met de kansen, problemen en uitdagingen die Huizen de komende vier jaar te wachten staan.

Roland Boom: “Ik ben zeer vereerd met het vertrouwen van de leden. Met deze kandidatenlijst ga ik daarom de campagne en de verkiezingen ook met vertrouwen tegemoet.”

“We zullen de komende maanden laten zien dat de VVD staat voor, in alle opzichten, goed bestuur voor een sterk Huizen. We gaan aan de slag om de inwoners te laten zien waar wij voor staan en waar we met Huizen naar toe willen.”

Kandidatenlijst
De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:
1. Roland Boom
2. Erwin Ormel
3. Ria van Kempen
4. Sjoerd van Klink
5. Jelle Bartlema
6. Tom Pouw
7. Jeroen Ribberink
8. Corinne Loenen
9. Joeri Donker
10. Berendine Baptiste
11. Michael van Dijk
12. Frank Lambooy
13. Edwin Rebel
14. Jaap van der Meulen
15. Willem Meijerman
16. Niek Ketting
17. Jessica Prins

Uit de krant