Foto: Carin van den Berg

Vragen over jeugdterreur bij camping De Woensberg

  Politiek

HUIZEN - De ChristenUnie in Huizen wil van het college van burgemeester en wethouders weten of zij op de hoogte is van de problemen die spelen bij camping de Woensberg.

Aanleiding is een rondetafelgesprek in Blaricum van vorige week dinsdag. Omwonenden uit Huizen (Huizerhoogt) en Blaricum luiden die avond de noodklok over de overlast die ze ervaren van jeugdgroepen bij de camping. Ook meldden ze dat de natuur wordt vernield.

Wethouder Anne-Marie Kennis van Blaricum gaf toen aan dat er over dit onderwerp contact is met het Huizer college van burgemeester en wethouders (B&W). De ChristenUnie wil daarom nu van B&W weten of Huizen inderdaad op de hoogte is van de problemen rond de Woensberg. Daarnaast vraagt de fractie zich af welke rol er voor de gemeente en welke rol voor de Woensberg ligt bij het oplossen van deze problemen. 

De ChristenUnie wil de schriftelijke antwoorden voor de raadsvergadering van 13 juli ontvangen. Lukt dat niet, hoopt men op een mondeling reactie tijdens deze raadsvergadering. 


1 reactie
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten