Daniëlle van Deutekom (midden van de foto vooraan) tijdens de presentatie van de kandidaten voor het CDA voor de komende raadsverkiezingen.
Daniëlle van Deutekom (midden van de foto vooraan) tijdens de presentatie van de kandidaten voor het CDA voor de komende raadsverkiezingen. Foto: CDA Huizen

Daniëlle van Deutekom Politicus van 't Jaar 2017

Politiek

HUIZEN - Daniëlle van Deutekom, raadslid van het CDA in Huizen, is de 'Politicus van 't Jaar 2017 van de Gooi en Vechtstreek' geworden. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Bert Sonneveld.

Na een nominatieronde bleek Van Deutekom de meeste stemmen te krijgen in de stemronde. Van meet af aan lag zij daarin op kop. Met 26,6% van de stemmen versloeg het CDA-raadslid twee andere - lokale - vrouwen.

Wethouder
Dit zijn Marieke Munnike Smeets. raadslid Hart voor BNM in Gooise Meren, en Liesbeth Boersen, de Blaricumse wethouder van de Blaricumse Partij.

De heren Ruben Woudsma, ook raadslid van het CDA in Huizen en Floris Voorink, wethouder voor de VVD in Hilversum, werden respectievelijk 4 en 5 in deze verkiezing.

Uit de krant