Nieuwsblad voor Huizen - Drukbezochte receptie gemeente
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo nieuwsbladvoorhuizen.nl
Popkoor 'N'Joy zingt op de achtergrond. Links de burgemeester en zijn vrouw.
Popkoor 'N'Joy zingt op de achtergrond. Links de burgemeester en zijn vrouw. (Foto: Bob Awick)

Drukbezochte receptie gemeente

  Politiek

HUIZEN - De nieuwjaarsreceptie in nieuwe stijl lijkt aan te slaan. Ruim 140 genodigden bezochten als 'special guests' de rondleidingen vooraf.

Hiervoor waren net als vorig jaar honderd willekeurige inwoners uitgenodigd. Nieuw dit jaar was dat ook alle nieuwe inwoners een uitnodiging hadden ontvangen.

17 van 2017
Voordat de receptie om 20.00 uur begon, was het daarom al gezellig druk in het gemeentehuis. Temeer ook omdat de '17 van 2017' ook waren uitgenodigd en in de raadsbanken zaten.

Deze 17 jongeren zijn door de gemeente in het zonnetje gezet in een speciale bijlage van het Nieuwsblad voor Huizen van 21 december. Zij hebben allemaal een bijzondere sportprestatie geleverd, vrijwilligerswerk gedaan of zich actief ingezet voor de maatschappij.

Gemeenteraadsverkiezingen
In zijn speech blikte burgemeester Fons Hertog onder andere terug op de afgelopen vier jaar. Dit jaar zijn er immers weer gemeenteraadsverkiezingen en komt er weer een nieuwe raad.

Daarna was er een optreden van popkoor 'NJoy en konden er flink handen geschud worden om het gemeentebestuur en de aanwezigen een goed nieuwjaar te wensen. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.

Jongeren van de '17 van 2017' hadden plaatsgenomen in de raadsbanken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>