Nieuwsblad voor Huizen - GroenLinks opent campagnepand
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wethouder Gerrit Pas opent het campagnepand van zijn partij. Achter hem lijsttrekker Karin Rienstra.
Wethouder Gerrit Pas opent het campagnepand van zijn partij. Achter hem lijsttrekker Karin Rienstra. (Foto: Bob Awick)

GroenLinks opent campagnepand

  Politiek

HUIZEN GroenLinks heeft vanmiddag haar campagnepand aan de Havenstraat 5 geopend. Dit deden wethouder Gerrit Pas en lijsttrekker Karin Rienstra.

Rienstra is bekend van de Vrouwencafés, Huizen Bruist en de Jude Foundation. Op plek nummer 2 van de kandidatenlijst staat nog een nieuw gezicht, dat van Marian van den Berge.

Lemmens
Zij is werkzaam als docent maatschappijleer, perscoördinator en vertrouwenspersoon op het Goois Lyceum. De huidige fractievoorzitter Monica Lemmens staat op plek 3. 

De top van de lijst wordt vervolmaakt door Johan Verheij, bekend van de succesvolle Theaterroute Huizen en naast theatermaker en acteur ook nieuw in de Huizer politiek.

Oudgedienden en talent
Op de rest van de lijst wordt aanstormend talent gekoppeld aan een aantal oudgedienden. Na de top 4 volgen oudgedienden Peter Korzelius en Mohammed Mdaghri, op het moment commissieleden voor GroenLinks Huizen.

Zij worden op de voet gevolgd door Quentin van Son en Julia Smit, jong aanstormend talent. De lijst van vijftien kandidaten wordt afgesloten door huidig raadslid Larisa Landré en wethouder Gerrit Pas.

Verkiezingsprogramma
GroenLinks Huizen stelt in januari het verkiezingsprogramma vast, waarin de lijn van verandering doorgezet wordt. Maar ook hier gaan vaste waarden hand in hand met vernieuwing. Rienstra: "met een fantastisch team en een inspirerend programma gaan wij verder op de formidabele basis die de huidige fractie heeft gelegd".

Het campagnepand aan de Havenstraat wordt de uitvalsbasis tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart zijn. Daarnaast zullen er diverse avonden worden georganiseerd.

Vlag
"We zijn enorm blij met dit pand", zegt campagneleider Larisa Landré. "Het pand dient niet alleen als opslag voor verkiezingsmateriaal, maar we zijn ook vaak geopend voor inwoners." Als de vlag buiten staat, is het pand open en is iedereen welkom.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>