Gemeenteraadsverkiezingen: de middenpartijen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Lijsttrekkers Jessica Prins van de VVD (links) en Marlous Verbeek van D66 trotseren de straffe wind voor een foto bij het strand.
Lijsttrekkers Jessica Prins van de VVD (links) en Marlous Verbeek van D66 trotseren de straffe wind voor een foto bij het strand. (Foto: Bob Awick)

Gemeenteraadsverkiezingen: de middenpartijen

  Politiek

HUIZEN - De gemeenteraadsverkiezingen worden op woensdag 21 maart gehouden. Het Nieuwsblad voor Huizen komt daarom met een serie verhalen over de politieke partijen.

Deze week aan het woord de lijsttrekkers van de middenpartijen: Marlous Verbeek van D66 en Jessica Prins van de VVD. Zij poseren in de straffe wind aan de Zomerkade voor de foto bij dit interview.

Bruisend
Dat deden ze niet voor niets. Voor D66 is dit een stukje bruisend Huizen, een van de punten voor de komende verkiezingen. Voor de VVD is dit een stukje Huizen dat laat zien hoe mooi de gemeente is.

"Waarom zouden we naar Zandvoort of Bloemendaal gaan als we het hier ook allemaal hebben?" Daar kan Marlous zich bij aansluiten. Als wethouder is zij op dit moment verantwoordelijk voor de ontwikkelingen langs de kust bij de Zomerkade.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>