Eerder organiseerden de buurtsportcoaches al een seniorenbijeenkomst in De Draaikom.
Eerder organiseerden de buurtsportcoaches al een seniorenbijeenkomst in De Draaikom. Foto: Bob Awick

Seniorenmiddag 'Leuk Leven? Leef Vitaal!'

Sport

HUIZEN - De buurtsportcoaches en beweegcoaches van Versa organiseren vrijdag 8 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Rustmaat aan de Monnickskamp 20 een middag speciaal voor senioren met als thema 'Leuk Leven? Leef Vitaal!'

Dit doen zij in samenwerking met de gemeente en Winkeliersvereniging Oostermeent. "Op deze middag maakt u kennis met wat Huizen aan senioren te bieden heeft op het gebied van bewegen, wellness, plezier en activiteiten", laten de buurtsportcoaches weten.

Workshops
"De activiteiten en workshops staan in het teken van preventieve gezondheid en positiviteit. U kunt onder andere denken aan: blijf fit, boksen voor senioren, leren vallen, fitheidstesten, hulp bij het gebruik van uw mobiele telefoon, wellness en een gezondheidsquiz."

Theoloog Geertje de Vries neemt de bezoekers mee in een inspirerend verhaal. Daarnaast laten de fysiotherapeut, de diëtist en de podotherapeut weten hoe zij kunnen bijdragen aan het welzijn van de aanwezigen.

Goodiebag
Naast deze activiteiten kunnen bezoekers ook genieten van lekkere hapjes en drankjes. Deelnemers aan vier of meer activiteiten ontvangen een goodiebag met leuke artikelen en kortingsbonnen. De middag wordt afgesloten met een optreden van Gooisch koor De Blaerders.

Wie naar deze doe- en verwenmiddag wil komen hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De middag is gratis toegankelijk.

Uit de krant