Verbouwde zaal biljartclub De Bun geopend | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Links wethouder Boom die met een keuze-trekstoot de verbouwde zaal opende.
Links wethouder Boom die met een keuze-trekstoot de verbouwde zaal opende. (Foto: Bob Awick)

Verbouwde zaal biljartclub De Bun geopend

  Sport

HUIZEN - Wethouder Roland Boom heeft vanmiddag de verbouwde zaal van de Huizer Biljart Vereniging De Bun in De Baat aan de IJsselmeerstraat geopend.

Dit deed hij met een zogeheten keuze-trekstoot. Hierbij stoten de twee biljarters voor de wedstrijd een bal tegen de band. De persoon wiens bal het dichts bij de tegenoverliggende band ligt, mag beginnen. De wethouder won.

Zes biljarttafels
De club heeft door de verbouwing meer ruimte gekregen en daarom staan er nu zes biljarttafels in plaats van vier. Ook is er ledverlichting aangebracht. De bar kon namelijk naar achteren verplaatst worden.

Om het gebouw nog toegankelijker te maken voor spelers en bezoekers, de club zit op de verdieping, wordt er in oktober ook nog een lift aangelegd in De Baat.

Inzet
Vrijwilligers van de club hebben veel werk zelf verricht. Voorzitter Henk van den Berg bedankte deze vrijwilligers voor hun inzet.

Ook wethouder Boom prijsde de leden van de vereniging voor hun  zelfwerkzaamheid. "Het is mooi om te horen dat u er vooral zelf uw schouders onder heeft gezet."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>