Winterguard The Pride bijna klaar met verbouwing | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het bouwteam van The Pride was vorige week zaterdag nog druk bezig. Tweede van rechts voorzitter Erwin van Wengen.
Het bouwteam van The Pride was vorige week zaterdag nog druk bezig. Tweede van rechts voorzitter Erwin van Wengen. (Foto: Bob Awick)

Winterguard The Pride bijna klaar met verbouwing

  Sport

HUIZEN - De bouwploeg van Winterguard The Pride was vorige week zaterdag nog druk in de weer met een grote schoonmaak voordat de gebruikers het gebouw weer in kunnen na een verbouwing, waar ook nog de laatste puntjes voor op de i werden gezet. Zo was net de bar geplaatst en was het nog wachten op de tapinstallatie.

"We hebben een stuk aan de achterkant kunnen uitbouwen. Daardoor kon de bar wat meer naar achteren. Prettig, want de leerlingen liepen vanaf de kleedkamer ook langs de bar en dan kon het wel wat vol staan. Nu is er alle ruimte", zegt voorzitter Erwin van Wengen.

Nul op rekest
Hij is inmiddels vier jaar voorzitter en kan zich nog herinneren dat de club in 2015 de eerste aanvraag indiende om wat zaken aan het gebouw te veranderen. Toen kreeg het nul op rekest en ook in 2016 strandde de aanvraag.

Na vele gesprekken nam de gemeente eind vorig jaar geld op in de begroting om de vereniging te helpen met het aanpassen van het gebouw. "We hebben nu 80.000 euro subsidie gekregen en de rest is een lening geworden."

Tweede kleedkamer
Een van de belangrijkste aanpassingen is het maken van een tweede kleedkamer. "We hadden er maar een en dat was voor ons nog wel te doen, maar we verhuren de accommodatie ook aan bijvoorbeeld de korfbalvereniging. Nu kunnen jongens en meisjes zich gescheiden van elkaar omkleden."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>