[foto's] Prijswinnaars sportfotowedstrijd 'Onbeperkt Fotogeniek' | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De drie winnaars met wethouder Roland Boom en Anita Campbell van Sport Platform Huizen.
De drie winnaars met wethouder Roland Boom en Anita Campbell van Sport Platform Huizen. (Foto: Bobb Awick)
foto's

Prijswinnaars sportfotowedstrijd 'Onbeperkt Fotogeniek'

  Sport

HUIZEN - Wethouder Roland Boom heeft gisteren tijdens de Sport Platform Najaarsbijeenkomst bij Korfbalvereniging Huizen de prijswinnaars bekend gemaakt van de sportfotowedstrijd 'Onbeperkt Fotogeniek'.

"De fotowedstrijd is een unieke samenwerking tussen de Gooische Fotoschool en Sport Platform Huizen. Studenten van de fotoschool hebben gedurende de September Sportmaand sportmomenten vastgelegd", aldus Anita Campbell.

Jury
Uit de honderden foto's die werden ingezonden werd een voorselectie gemaakt van tien foto's. Een jury heeft deze vervolgend beoordeeld.

Deze jury bestond uit wethouder Sport Roland Boom, Anita Campbell, secretaris Sport Platform Huizen en Carin van den Berg, eindredacteur van het Nieuwsblad voor Huizen.

Winnaars
De winnaars zijn geworden Sander Den Oude met een foto van atletiek, Simone Vrakking met een foto van de Obstacle Run en Kees Zwart met een foto van schaken.

Zij kregen hun uitgeprinte foto en een bos bloemen. Ook worden hun foto's nog een maand tentoongesteld in het gemeentehuis.

De foto van atletiek van Sander Den Oude.

De foto van de Obstacle Run van Simone Vrakking.

De foto van Schaken van Kees Zwart.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>