Tafeltennisers Huizen terug in landelijke klasse | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De tafeltennisers van Heren 1 zijn kampioen geworden.
De tafeltennisers van Heren 1 zijn kampioen geworden. (Foto: TTV Huizen)

Tafeltennisers Huizen terug in landelijke klasse

  Sport

HUIZEN - Het eerste herenteam van de tafeltennisvereniging Huizen is door een klinkende 9-1 overwinning op SVO uit De Meern kampioen geworden in de Hoofdklasse afdeling Midden.

Hierdoor zal het team, bestaande uit Patrick Visser, Nico Sentini, Gijs Molenaar en Frank Bilius in januari weer terugkeren in de landelijke competitie.

Afgelopen zaterdag liet alleen Patrick Visser een steekje vallen tijdens de druk bezochte wedstrijd. Gijs Molenaar en Nico Sentini wonnen beiden al hun enkels.

Jeugd
Ook de jeugd had een goede week. Huizen 1 won met 6-4 van Rega uit Nijkerk. David Robbers was de grote man met 3 overwinningen. Door 2 overwinningen van Marvin van Heeswijk en 1 winstpartij van Katja Rebel blijf de winst in eigen huis.

Huizen 2 en Huizen 3 speelden tegen elkaar. In een spannende wedstrijd wist Huizen 2 de winst naar zich toe te trekken. Chris Bunschoten en Davey Kooij van Huizen 2 wonnen beiden 1 partij.

Dat deden Elmer van Brederode en Matthew Kooij ook. Het dubbel was beslissend en viel in het voordeel van Huizen 2, waardoor een 3-2 stand voor het 2e team op het scorebord stond.

Basisschooltoernooi
Op de zaterdagen 1 en 8 december is er tussen 10.00 uur en 12.00 uur de gelegenheid te trainen voor het Basisscholentoernooi, dat zal plaatsvinden op 15 december. Kinderen van deelnemende basisscholen zijn van harte welkom om te oefenen in de gymzalen achter het Holleblok winkelcentrum.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>