Troosteloze 0-0 s.v. Huizen - HSV De Zuidvogels | Nieuwsblad voor Huizen
Een actiemoment uit de wedstrijd.
Een actiemoment uit de wedstrijd. (Foto: Bob Awick)

Troosteloze 0-0 s.v. Huizen - HSV De Zuidvogels

  Sport

HUIZEN - De dorpsderby tussen voetbalclubs s.v. Huizen en HSV De Zuidvogels is afgelopen zaterdag geëindigd in een troosteloos gelijkspel. Het werd 0-0.

De harde westenwind was spelbreker in deze derby. Het gevolg; passes kwamen niet aan, ballen werden in arren moede lukraak heen en weer  getrapt en het was gokken waar de hoge ballen terecht zouden komen.

Hotseknotsbegoniavoetbal
Echt  'hotseknotsbegoniavoetbal' waarbij het spel op en neer golfde en de  spelers veel nodeloze kilometers maakten. Daarnaast heerste bij beide  ploegen de angst om vooral niet te verliezen; de opmaat voor slecht voetbal.

Juan Fernadez Coto, de coach van De Zuidvogels, was blij het veroverde punt: "Wij stonden voor deze wedstrijd 13e en Huizen 3e. Dan calculeer je verlies in . We moeten punten pakken om uit de degradatiezone te komen. Huizen heeft levensgevaarlijke snelle aanvallers, maar die hadden we onder controle."

Bar slecht
Arnold Klein, de coach van Huizen begreep niets van de droevige 0-0: "Ik heb niets gezien van ons voetbal dat we de laatste  weken speelden. Het was vandaag bar slecht."

Op 13 april 2019 staat HSV De Zuidvogels - s.v. Huizen op de rol. Daarna weet men in Huizen wie moreel de beste ploeg is. Statistisch is de ranglijst bepalend.
 

Meer berichten