Beatrixschool wint wisselbeker basisscholentoernooi tafeltennis | Nieuwsblad voor Huizen
Een impressie van het toernooi.
Een impressie van het toernooi. (Foto's: Tafeltennisvereniging)

Beatrixschool wint wisselbeker basisscholentoernooi tafeltennis

  Sport

HUIZEN - De winnaars van het 2e basisscholentoernooi tafeltennis zijn: Sara Harmsen groep 1 tot en met 3; Reinout Kriek groep 4; Mason Flowerree groep 5; Wessel van Zijl groep 6; Casper Beudel groep 7 en David Robbers groep 8.

De Beatrixschool deed met de meeste deelnemers mee en haalden heel wat punten binnen. Het gevolg daarvan was, dat zij de grote wisselbeker in ontvangst konden nemen.

Tafeltennisverenigingen
Het toernooi vond afgelopen zaterdag plaats in de zalen bij het Holleblok en werd met behulp van de buurtsportcoaches van Sportief Huizen georganiseerd door de twee tafeltennisverenigingen die Huizen rijk is: T.T.V. Bijmaat en de T.T.V. Huizen.

In totaal 47 meisjes en jongens hadden zich ingeschreven, waarvan 14 Kinderen uit groep 1 tot en met 5 en 33 uit groep 6 tot en met 8.

Toernooi
Leerlingen uit de groepen 1 tot en met 3 hielden zich voornamelijk bezig met bewegingsspelletjes, die als voorbereiding gezien kunnen worden voor het echte tafeltennisspel. De groepen 4 tot en met 8 speelden een echt toernooi.

Alle kinderen kregen van de organisatie een herinneringsmedaille en de nummers 1, 2 en 3 werden extra verwend met een speciale medaille.

De Beatrixschool kreeg de wisselbeker.

De winnaars van groep 8: van rechts naar links David Robbers, Chris Bunschoten en Damian Rijners.

Deelnemers van groep 1 tot en met 5.

Meer berichten