Avondvierdaagse Huizen gaat toch door | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Duizenden kinderen kunnen dit jaar toch genieten van de avondvierdaagse in Huizen.
Duizenden kinderen kunnen dit jaar toch genieten van de avondvierdaagse in Huizen. (Foto: Bob Awick)

Avondvierdaagse Huizen gaat toch door

  Sport

HUIZEN - Het bestuur van Avondvierdaagse Huizen heeft besloten om de avondvierdaagse dit jaar toch door te laten gaan.

De recente aanmeldingen van vrijwilligers geeft bestuur voldoende vertrouwen om toch te starten. Het college van burgemeester en wethouders is verheugd met dit goede nieuws.

Tekort vrijwilligers
Het bestuur van het wandelevenement zag zich onlangs vanwege een tekort aan vrijwilligers genoodzaakt de 46ste Avondvierdaagse te annuleren.

Dit nieuws zorgde voor een beweging in Huizen en leidde tot wervingsacties bij onder andere HSV De Zuidvogels, Stichting Kinderopvang Huizen, Rotary, Sport Platform Huizen en de Vrijwilligerscentrale.

Gemeente
Ook de gemeente Huizen zette de schouders onder het evenement. Het voltallige college van burgemeester en wethouders en een aantal raadsleden meldden zich aan als vrijwilliger.

De toezeggingen van vrijwilligers en de verwachting dat nog meer aanmeldingen zullen volgen, geven voor het bestuur van de Avondvierdaagse voldoende vertrouwen om het evenement alsnog doorgang te laten vinden. Vrijwilligers zijn echter nog hard nodig.

Aanmelden
Namens het college roept wethouder Maarten Hoelscher inwoners van Huizen op zich aan te melden als vrijwilliger. "De Avondvierdaagse is een prachtig evenement, waar veel kinderen plezier aan beleven. Laten we met z'n allen de Avondvierdaagse Huizen 2019 tot een succes maken."

De Avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei. Voor de maandag en dinsdag is er nog een tekort aan verkeersregelaars. Aanmelden kan via huizenvoorelkaar.nl en info@a4dhuizen.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>