Het eerste damesteam van de Huizer Hockey Club neemt na het seizoen afscheid van trainer Boaz Janssen.
Het eerste damesteam van de Huizer Hockey Club neemt na het seizoen afscheid van trainer Boaz Janssen. (Foto: Bob Awick)

Hockeycoach Boaz Janssen stopt bij Huizen

  Sport

HUIZEN - Boaz Janssen zal aan het einde van het seizoen 2018/2019 afscheid nemen als trainer-coach van Dames 1 van de Huizer Hockey Club.

De Huizer Hockey Club is Boaz Janssen zeer dankbaar voor de grote resultaten die hij in de afgelopen drie jaar tijd heeft bereikt met Dames 1.

Hoofdklasse
"Samen met zijn staf heeft hij Dames 1 voor de eerste keer in de Hoofdklasse gebracht en voor het eerst sinds 20 jaar lukte het een club om zich bij haar debuut op het hoogste niveau te handhaven."

De club werkt met de trainer ook dit seizoen hard aan handhaving in die hoogste klasse en wenst Boaz Janssen veel succes toe in zijn verdere hockeyloopbaan.

Trots
Boaz Janssen: "Ik ben vastberaden om drie geweldige jaren bij Huizen passend af te sluiten. Ik ben enorm trots op de ontwikkeling die de speelsters hebben gemaakt en de wijze waarop zij hun maatschappelijke leven zijn gaan combineren met tophockey."

"Bovendien mocht ik samenwerken met een staf die elkaar continue uitdaagde om beter te worden. Maar bovenal heb ik genoten van de sfeer en betrokkenheid vanuit de club bij Dames 1."

Meer berichten