Nekt tekort verkeersregelaars Triathlon Huizen? | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Om honderden sporters veilig te kunnen laten deelnemen, zijn veel vrijwilligers nodig.
Om honderden sporters veilig te kunnen laten deelnemen, zijn veel vrijwilligers nodig. (Foto: Carin van den Berg)

Nekt tekort verkeersregelaars Triathlon Huizen?

  Sport

HUIZEN - Triathlon Huizen doet een noodoproep aan mensen die kunnen helpen om de 34e editie van de Triathlon Huizen op 23 juni door te laten gaan.

"We hebben in ieder geval nog een twintigtal verkeersregelaars nodig heb ik te horen gekregen", meldt voorzitter Peter Korzelius van de Stichting Triathlon Huizen.

Probleem
De organisatie van het evenement kampt met hetzelfde probleem als de Avondvierdaagse Huizen die net achter de rug is. Hier werden op het laatste moment nog genoeg mensen voor gevonden, waaronder de burgemeester, wethouders en raadsleden.

"Ik heb ze nu ook aangeschreven in de hoop dat ze ons ook kunnen helpen", zegt Peter. "We moeten als organisatie binnenkort de knoop doorhakken of de triatlon wel door kan gaan."

Laatste oproep
"Deze oproep aan iedereen is een laatste poging om te kijken of we nog mensen bereid kunnen vinden om te komen helpen", zegt hij.

Wie verkeersregelaar wil worden, kan hiervoor een gratis opleiding krijgen van een paar uur achter de computer thuis. Met name op het fietsparcours zijn ze nog nodig.

Vrijwilligers
Ook zijn er nog andere vrijwilligers nodig voor hand en spandiensten op de dag zelf. Vrijwilligers krijgen een T-shirt en een lunchpakket en zorgen er voor dat het succesvolle evenement met honderden deelnemers toch door kan gaan.

Aanmelden kan via de website triathlonhuizen.nl of via vrijwilligerstriathlonhuizen@outlook.com. Geef aan of je verkeersregelaar wilt worden of vrijwilliger en eventueel waar.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>