Mark Slats zeilde en roeide de oceaan over en behaalde zelfs een wereldrecord.
Mark Slats zeilde en roeide de oceaan over en behaalde zelfs een wereldrecord.

Oceaanzeiler en -roeier Mark Slats komt naar Huizen

  Sport

HUIZEN Oceaanzeiler en - roeier Mark Slats komt 15 november naar Huizen voor een lezing bij de jubilerende Watersportvereniging Gooierhaven.

De lezing is om 20.30 uur in Havenrestaurant Boot aan de Ambachtsweg 65. Vanwege het 55-jarig jubileum zijn ook niet-leden welkom en is de lezing gratis toegankelijk.

Wereldrecord
Mark Slats veroverde de tweede plaats veroverd in de Golden Globe Race. Dit is een solo-zeilwedstrijd rond de wereld. Hij deed er 214 dagen over. Al eerder veroverde hij het wereldrecord solo-roeien over de Atlantische oceaan.

De avontuurlijke Mark neemt toehoorders op inspirerende wijze mee in zijn avonturen en de ervaringen die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan.

Aan het roer
Hij laat zien dat er veel mogelijk is als je aan het roer staat van je eigen dromen en ook je eigen omstandigheden creëert.

Mark’s woorden: "Stop dreaming about it, do it! Laat je niet weerhouden door beren op de weg, mogelijke gevaren, onzekerheden of slecht weer. Een positieve instelling brengt je gemakkelijk veel verder dan wanneer je wacht op de juiste omstandigheden."

Meer berichten