The Pride Junior werd eerste met hun show Labyrinth.
The Pride Junior werd eerste met hun show Labyrinth. (Foto's: Patrick Lieftink)

Succesvolle start seizoen Winterguard The Pride

  Sport

HUIZEN - Het seizoen voor Winterguard The Pride is weer begonnen. Na een succesvolle try out vorige week zondag, was het afgelopen zaterdag tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

Drie groepen van Winterguard The Pride reisden af naar Drachten. Hier werd de eerste wedstrijd georganiseerd door CGNunited.

Junior
The Pride Junior was als eerste aan de beurt en met hun show Labyrinth scoorde zij een mooie eerste plaats met 76,230. Advendo werd hier tweede met een score van 71,740. Sensation Performance Ensemble werd derde met 71,480

A Class
Na een korte onderbreking was het tijd voor het avondprogramma. Na de Prep en Regional A Class was het tijd voor de A Class. The Pride A mocht hier als een na laatste hun nieuwe show Maestro tonen.

Met een mooie score van 72,810 werden zij tweede. Passie werd derde met een score van 68,460. Sensation Performance Ensemble werd eerste met een score van 73,550. Het lijkt er wederom op dat het een mooi jaar gaat worden in deze classe.

Open Class
In de Open Class komt dit jaar maar een deelnemer uit. The Pride of the Netherlands behaalde met hun show 'In the beginning' een mooie score van 71,700. Deze groep zal na de Nederlandse kampioenschappen voor de achtste keer afreizen naar de Wereldkampioenschappen in Dayton in Amerika.

Volgende week zaterdag is het al gelijk tijd voor de tweede wedstrijd van het seizoen. Vijf groepen van The Pride zullen dan afreizen naar Sporthal de Bloemhof in Aalsmeer.
The Pride A werd met de show Maestro tweede.

Meer berichten