Een deel van de 140 kinderen deed mee aan het binnentoernooi.
Een deel van de 140 kinderen deed mee aan het binnentoernooi. (Foto's: BSV De Zuidvogels: )

Indoortoernooi BSV De Zuidvogels groot succes

  Sport

HUIZEN - BSV De Zuidvogels kijkt terug op een succesvol verlopen groot jeugdtoernooi dat in de eerste twee weekeinden van februari werd gespeeld.

Zo'n 140 kinderen in verschillende leeftijdscategorieën streden om de hoogste eer in Sporthal de Meent. Het was voor de tweede keer dat de honk- en softbalclub uit Huizen het indoortoernooi organiseerde.

"De sporten zijn bij uitstek zomersporten, maar als voorbereiding voor het seizoen dat in april begint, is een indoortoernooi perfect", aldus de club.

Beeball Rookies
Bij de jongste jeugd, de beeball Rookies, werd door vier teams vooral gespeeld om beter te worden. De teams uit Huizen, Bussum, Almere en Dronten eindigden dan ook allemaal als winnaars.

Bij de pupillen honkballers en de aspiranten softbalsters ging het er fanatieker aan toe. De winnaars kwamen respectievelijk van BSV De Zuidvogels en Quick Amersfoort.

Veldseizoen
De club zet het toernooi weer op de agenda voor volgend jaar en gaat op naar het veldseizoen dat gespeeld werd op De Meentweide. Ook daar zijn toeschouwers en belangstellenden om te komen spelen van harte welkom.

Meer berichten