Trainen voor Schoolvoetbal bij HSV De Zuidvogels

  Sport

HUIZEN - Schoolvoetbalteams kunnen zich ook dit jaar weer opgeven voor twee trainingen bij HSV De Zuidvogels voor het Schoolvoetbaltoernooi.

"Dit jaar worden de trainingen gegeven op 15 en 22 maart. Dan staan onze trainers weer klaar om de kinderen op te vangen en ze door een mooi trainingscircuit heen te leiden", laat de voetbalclub weten.

Voetbalspel
"Alle facetten van het voetbalspel komen aan bod en het gaat vast weer een feestelijk en sportief gebeuren worden. De trainingen zelf zijn gratis, er zijn geen verdere kosten aan verbonden."

De teams kunnen zich inschrijven door naar een speciaal ingestelde pagina van de website van de HSV De Zuidvogels te gaan|: www.hsvdezuidvogels.nl/trainenvoorschoolvoetbal.

Zoveel kinderen
Vorig jaar organiseerde de club voor het eerst voetbalclinics voor de schooljeugd. "We hadden nooit kunnen vermoeden dat dit eigenlijk een beetje uit de hand zou lopen. Nog nooit hebben er zoveel kinderen op een voetbalveld gestaan als op die twee zondagen in maart 2019."

"Bizar, maar ook ongelooflijk leuk. Niet alleen voor de deelnemende kinderen of voor de aanwezige ouders, maar voor onszelf. Dat een initiatief uit de boezem van de vereniging tot zoiets moois kan leiden. Zoiets is voor onszelf ook heel bijzonder."

Meer berichten