Vorig jaar was de training een groot succes.
Vorig jaar was de training een groot succes. (Archieffoto: HSV DE Zuidvogels)

Ook individueel trainen voor Schoolvoetbal mogelijk

  Sport

HUIZEN - Leerlingen die individueel willen meetrainen bij HSV De Zuidvogels in de voorbereiding van het Schoolvoetbal kunnen zich nu ook opgeven.

De trainingen zijn dit jaar op 15 en 22 maart van 11.00 tot 12.30 uur. Inmiddels hebben al heel veel klassen zich ingeschreven voor de massa-masterclinic die de club ter voorbereiding geeft. De training van 15 maart is daardoor vol, maar voor 22 maart is er nog plaats.

Feestje
"Het moet een feestje zijn voor de kinderen en mocht het niet mogelijk zijn om met een heel team aan de start te staan van een of beide trainingen, dan legt de club geen beperkingen op. Lekker laten komen”, aldus jeugdvoorzitter Daniël Bartels.

“De kinderen mogen gewoon het circuit in en mochten er partijtjes gespeeld gaan worden, dan voegen we ze toe aan andere teams, of we maken een mooie mix."

Basisvaardigheden
"Het is de bedoeling dat de kinderen enerzijds wat basisvaardigheden kunnen opdoen, en anderzijds het plezier beleven aan het teamspelletje. Wij vinden het alleen maar leuk om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven aan het voetbal te kunnen ruiken.”

Inschrijven door naar een speciaal ingestelde pagina van de website van de club.  Op die pagina is ook meer informatie te vinden over de twee dagen en staat een terugblik in foto’s op de editie van vorig jaar.

Meer berichten