Reinout Kriek had het puzzelwoord goed geraden en maakte daar een mooie collage van.
Reinout Kriek had het puzzelwoord goed geraden en maakte daar een mooie collage van.
corona

Reinout en Noor winnen prijs Koningsspelen

  Sport

HUIZEN - De prijswinnaars van de twee opdrachten van de Koningsspelen van vorige week vrijdag zijn vandaag bekend gemaakt door Buurtsportcoaches Justin en Jurgen. Dat deden ze met een filmpje.

De Koningsspelen waren dit jaar in verband met het coronavirus ook online. "Op de dag zelf had het filmpje al 1.600 views en het is daarna nog meer bekeken", vertelt Justin.

Puzzelwoord
Tijdens deze Koningsspelen kregen de kinderen tien opdrachten, waarbij ze een letter kregen en een puzzelwoord moesten raden. Dat was drinkwater. Reinout Kriek maakte een mooie fotocollage van de Koningsspelen en het juiste woord en won met de loting uit alle goede inzendingen de prijs. Dat is een kinderfeestje met Jurgen en Justin.

Daarnaast was er een spullenbingo. De deelnemers moesten een aantal voorwerpen verzamelen en daarmee op de foto. Hier won Noor Kluck de loting van alle inzenders. Zij won een sportpakket.

Meivakantie
De buurtsportcoaches maakten meteen bekend dat er deze meivakantie nog vier filmpjes komen waarmee de kids kunnen sporten. Ze hebben de naam 'De avonturen van Jur en Jus'. Het eerste filmpje staat inmiddels al online.

Noor Kluck won de spullenbingo.

De prijsuitreiking vond ook met een filmpje plaats, net als de Koningsspelen zelf.

Meer berichten