Er kan weer binnen getafeltennist worden.
Er kan weer binnen getafeltennist worden. Archieffoto: Bijmaat

Gratis tafeltennissen bij Bijmaat

Sport

HUIZEN - Tafeltennisvereniging Bijmaat biedt mensen aan om tijdens de zomervakantie een keer per week op dinsdag gratis te komen tafeltennissen. Het gaat om zowel jeugd als volwassenen.

Normaliter is de club gedurende de zomervakantie niet actief, maar vanwege het coronavirus en de verwachting dat veel mensen thuis zullen blijven, bieden zij inwoners deze mogelijkheid aan.

Aanmelden
Vanwege de coronavoorschriften is het wel noodzakelijk dat iedereen zich vooraf inschrijft via jeugd@bijmaat.nl. Ook volwassenen kunnen zich hier aanmelden.

Bij jeugd vermeld: voor- en achternaam; leeftijd en school en e-mailadres. Bij volwasssenen voor- en achternaam en e-mailadres.

Leeftijdsklassen
Er zijn twee leeftijdsklassen voor de jeugd: van 8 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar. Een ieder mag één keer per week komen spelen. Wie op vakantie gaat kan zich bij terugkomst ook nog aanmelden en meespelen.

Het speelschema is vanaf dinsdag  7 juli als volgt:
-Meisjes en jongens van 8 tot en met 12 jaar oud van 17.15 tot 18.15 uur;
-Meisjes en jongens van 13 tot en met 18 jaar oud van 18.30 tot 19.45 uur;
-volwassenen vanaf 20.00 uur.

Kleedkamers gesloten
Bij de jeugd staan maximaal vijf tafels opgesteld; bij de senioren zijn dat er vier. Graag in sportkleding naar de club komen, want de kleedkamers zijn nog gesloten.

Eind augustus kunnen deelnemers, bij jeugd in overleg met de ouders, beslissen of ze wel of niet lid wil worden van de vereniging. Voor informatie: Peter Struiksma 06 20019383 of mail naar jeugd@bijmaat.nl.

Uit de krant