<p>Dankzij de samenwerking met FC Utrecht komt de FC Utrecht Experience voor jonge voetballertjes naar De Zuidvogels..</p>

Dankzij de samenwerking met FC Utrecht komt de FC Utrecht Experience voor jonge voetballertjes naar De Zuidvogels..

(Foto: FC Utrecht)

FC Utrecht Experience komt naar HSV De Zuidvogels

  Sport

HUIZEN - De FC Utrecht Experience komt naar HSV De Zuidvogels aan de Bestevaer 3 in de herfstvakantie. Op 15 en 16 oktober worden jeugdspelers van Zuidvogels, maar ook voor wie wil, door trainers van Zuidvogels én FC Utrecht volgens het systeem van FC Utrecht getraind.

De FC Utrecht Voetbaldagen zijn voor iedereen, zowel jongens als meisjes dus, van 7 tot en met 13 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd. Lidmaatschap van De Zuidvogels is niet verplicht: het is bedoeld voor alle kinderen die interesse hebben.

Leren
Deelnemers beleven tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Het zijn vaak voetbaldagen waar ze super enthousiast vandaan komen, omdat ze onder leiding van FC Utrecht trainers niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen.

Het is de bedoeling dat het inspirerend programma van de FC Utrecht Academie spelertjes motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. De voetbaldagen staan onder leiding van een Hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van HSV de Zuidvogels die extra worden opgeleid, talentvolle trainers van RAC-clubs en assistent-trainers van FC Utrecht.

Programma
Het programma is een mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerende en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
9:00 uur Ontvangst
9:15 uur Welkomstwoordje en warming-up
9:30 uur Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze
12:00 uur Lunch
13:00 uur Training
14:30 uur Toernooi
16:00 uur Ophalen door de ouders

Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Bij dit evenement is het Nike FC Utrecht trainingstenue verplicht. Mocht het tenue al in het bezit zijn, dan hoeft men tijdens het aanmelden geen €25,- te betalen. Deelnemers krijgen een FC Utrecht Goodiebag met onder andere 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht. Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven, geeft de club een korting van €10 voor elk extra kind.

Inschrijven via de website van Ubuntu Sport. Deze is te bereiken via www.hsvdezuidvogels.nl/fcutrechtexperience.

Meer berichten