Feel Good Sportfilm Stichting Sport Platform Huizen

  Sport

HUIZEN - Het coronavirus houdt dit jaar ook de sportverenigingen in haar greep. Om ze in de spotlight te zetten is er naast de sportkrant door Sport Platform Huizen ook een Feel Good Sportfilm gemaakt.

“De September Sportmaand werd een aangepaste en bescheiden Sportweek, maar gelukkig kan het sporten bij de sportverenigingen ondanks het coronavirus nog gewoon doorgaan. Al zal de derde helft erg gemist worden nu de kantines weer gesloten zijn”, meldt Sport Platform Huizen.

Profileren
“Om de sportverenigingen extra in de spotlights te zetten, is er naast de Sportkrant in het Nieuwsblad voor Huizen, een Feel Good Sportfilm gemaakt van de Huizer sportverenigingen die aangesloten zijn bij het sportplatform. De verenigingen hebben hier zelf invulling aan kunnen geven en hebben zichzelf kunnen profileren.”

“Het heeft heel veel mooie momenten en gesprekken opgeleverd. Het resultaat is gebundeld in een korte Feel Good Sportfilm. Dit gevoel willen we graag aan iedereen in Huizen overbrengen, want sporten en bewegen kun je altijd en het geeft je een heel goed gevoel.”

Meer berichten