Afbeelding
Foto: Henk Heijnen

HSV De Zuidvogels start online veiling voor clubkas

Sport

HUIZEN - Voetbalvereniging HSV De Zuidvogels is gisteren in samenwerking met BVA Auctions een online sponsorveiling gestart. De kavels zijn geschonken door sponsoren en de opbrengst komt ten goede aan HSV De Zuidvogels.

“Veel verenigingen maken een uitdagende periode door, dat geldt ook voor ons. Er kan een heleboel niet, maar we zijn een initiatiefrijke club en dan ontstaan er ook nu nieuwe initiatieven”, laat Rolf van Essen, bestuurslid bij HSV De Zuidvogels, weten.

“Denk bijvoorbeeld aan Onze Clubwinkel. Als je iets bestelt bij de bekende webwinkels, dan profiteert de club mee. Daarnaast organiseren we een online zalmactie en we verkopen mondkapjes met clublogo in onze webshop.”

Veiling
Nu is daar de sponsorveiling bijgekomen. “Iets nieuws voor onze vereniging. Het is overigens hartverwarmend hoe groot de betrokkenheid van onze sponsoren is bij dit initiatief, in een bijzondere tijd. Dat getuigt van diepgewortelde clubliefde en is prachtig om te zien.”

De veiling bevat een kleine 100 kavels met een grote diversiteit. Van racefiets tot tablet, van groepenkast tot kerstballen, auto’s en natuurlijk gesigneerde voetbalshirts, de keuze is groot.

Kijkdag
De veiling staat onder notarieel toezicht van mr. Th. A. Ritsema of zijn waarnemer verbonden aan Nysingh advocaten & notarissen te Zwolle. De start was gisteren en morgen, 28 november, is er een kijkdag aan de Nijverheidsweg 9 van 10.00 tot 12.00 uur.

Op 8 december om 20.01 uur eindigt de veiling. “Toewijzing van de kavels vindt plaats door BVA Auctions aan de hoogste bieder. Iedereen die een login aanvraagt kan deelnemen.”

Uit de krant