Arnoud Wildschut, organisator van de Winterboulevard en Nieuwjaarsduik.
Arnoud Wildschut, organisator van de Winterboulevard en Nieuwjaarsduik. Archieffoto: Bob Awick

Ook einde aan Nieuwjaarsduik en WinterBoulevard Huizen

Sport

HUIZEN - Er komt een definitief einde aan de Nieuwjaarsduik en de daaraan gekoppelde Winterboulevard in Huizen. Dat laat organisator Arnoud Wildschut weten.

Het coronavirus is daarvan een van de redenen. “Echter hadden wij al eerder dit jaar - helaas - besloten geen vervolg te willen en kunnen geven aan de komst van de 5e Nieuwjaarsduik in Huizen.”

“Het gemeentelijk beleid rondom het organiseren van sport- en evenementen in Huizen heeft ons tot deze keuze doen besluiten”, vervolgt hij.

Liefde en plezier
“Met veel liefde, tijd, plezier, stress en mooie beelden hebben wij de Winterboulevard en het hoogtepunt, de Nieuwjaarsduik Huizen de afgelopen jaren georganiseerd. Wij kijken terug op 4 prachtige evenementen. “

“Aan het aantal bezoekers en duikers te zien was te merken dat de Duik in Huizen een gewaardeerd evenement was geworden in 4 jaar tijd.  Helaas spelen voor ons meer zaken dan alleen een leuk evenement neerzetten.”

Andere wegen
“Covid19 heeft ons en de evenementenbranche geen goed gedaan en wij zijn ook andere wegen aan het bewandelen waarbij we Huizen graag op de kaart willen blijven zetten.”

Uit de krant