Het mooie weer maakte de sportactiviteiten nog leuker.
Het mooie weer maakte de sportactiviteiten nog leuker. Foto's: Sportadviesgroep

Volgeboekte sportmiddagen tijdens voorjaarsvakantie

Sport

HUIZEN - Sportadviesgroep organiseerde de afgelopen week tijdens de voorjaarsvakantie sportmiddagen op dinsdag, woensdag en donderdag. Deze sportmiddagen vonden plaats op hun eigen locatie bij de Trappenberg.

Kinderen in de leeftijd 6-12 jaar konden deelnemen. Er was een hoge opkomst. Met maximaal 80 kinderen per dag, waren de dagen snel volgeboekt. Tijdens de sportmiddagen konden de kinderen te gekke sportactiviteiten doen zoals onder andere hutten bouwen, een obstacle run, lasergamen en freerunnen.

Extra leuk
Het mooie weer maakte de dagen extra leuk, er was veel zon en weinig wind. Heerlijk weer om in te sporten. Tijdens de middagen werd ook gedacht aan verantwoordelijke snacks met fruit en volkoren koek.

Sportadviesgroep biedt ieder kind uitdagende bewegingsactiviteiten, een sociale omgeving en persoonlijke aandacht. Dit is belangrijk vooral in deze tijd wanneer dat allemaal niet meer zo vanzelfsprekend is.

Covid-maatregelen
“Wij hebben ons uiteraard gehouden aan de covid-maatregelen namelijk een speciale rijroute voor de ouders die dan ook vanuit de auto konden betalen. We hebben ook gewerkt met tijdslots zodat elke groep op een andere tijd gebracht en gehaald werd en het niet te druk werd.”

“Zo bleef elke groep kinderen bij elkaar en werd er niet door elkaar gelopen. Wij als begeleiders hielden afstand van elkaar en zo goed mogelijk van de kinderen. Hiernaast werd er uiteraard ook gedacht aan handgel, een schoon toilet en een eigen bidon.

Meivakantie
“In totaal hebben 200 blije en tevreden kids deelgenomen aan deze sportmiddagen. In de meivakantie worden er wederom sport(mid)dagen georganiseerd en vanaf aanstaande woensdag is er iedere week een mogelijkheid om in de middag te sporten op Trappenberg bij Sportadviesgroep.


Touwtrekken.

Hutten bouwen met palets.

Uit de krant